از مزایا و خواص خوردن ماش در بارداری بیشتر بدانید
از مزایا و خواص خوردن ماش در بارداری بیشتر بدانید در سایت جسارت
خوردن ماش در بارداری ، مصرف ماش در بارداری ، خوردن جوانه ماش در بارداری ، خوردن ماش در دوران بارداری ، مصرف جوانه ماش در بارداری ، مصرف ماش در دوران بارداری ، خوردن جوانه ماش در دوران بارداری
از مزایا و خواص خوردن ماش در بارداری بیشتر بدانید
در این مطلب از سایت جسارت به خواص خوردن ماش در بارداری می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
ماش، یکی از موادغذایی است که در گروه حبوبات جای میگیرد. همانطور که میدانید، در برنامه غذایی روزانه، حبوبات مهمترین منبع تامین پروتئین گیاهی هستند و
ماش نیز ارزش تغذیهای بسیار بالایی دارد و در اکثر جوامع منبع عمده تامین پروتئین به ویژه برای گیاهخواران است.
خوردن ماش در بارداری
ماش ویژگیهای متفاوتی دارد و یکی از مواد غذاییای است که تقریبا از نظر مواد مغذی متعادل به شمار میرود.
ولی وجود برخی از مواد مغذی در آن، ویژگی خاصی را به این ماده غذایی میدهد.
از جمله اینکه میزان اسیدفولیک آن بسیار بالاست بنابراین خوردن ماش برای پیشگیری از بیماریهای قلبی-عروقی بسیار مفید است.
پتاسیم ماش نیز فراوان است؛ پس مصرفش به افرادی که مبتلا به پرفشاری خون هستند، توصیه میشود.
ماش از نظر منگنز و سلنیوم که خاصیت آنتیاکسیدانی دارند نیز غنی است و خوردن آن موجب پیشگیری از بیماریهای مزمن میشود.
ماش بسیار پر خاصیت و به دلیل داشتن کالری پایین غیر چاق کننده است.
بنابراین سعی کنید در دوران رژیم لاغری لااقل هفته ای یکبار از ماش استفاده کنید.
ماش به علت دارا بودن ویتامین های A و D نیازهای بدن ما را تأمین کرده و برای تقویت اعصاب و بینایی مفید است.
ماش برای افرادی که دچار ضعف و ناتوانی هستند بسیار مفید است.
ضماد ماش پخته با سرکه برای درمان اگزما و امراض جلدی مفید است.
اگر ماش را با پوست بپزید و بخورید، برای درمان اسهال مفید است، ولی برای لینت مزاج دانه های پوست کنده آن را مصرف کنید.
از مزایا و خواص خوردن ماش در بارداری بیشتر بدانید
محققان بر این باور بودند که اثرات ضد فشار خون بالا در ماش ممکن است با توجه به وجود میزان فراوان اجزاء پروتئینی به نام پپتید در آنها باشد.
این اجزاء به کاهش فشردگی عروق خونی که باعث بالا رفتن فشار خون میشود، کمک میکنند.
خواص خوردن ماش در بارداری
ماش خواص فراوانی برای زنان باردار و هم چنین جنین آنها دارد ماش به دلیل داشتن مقادیر فراوان آهن و فسفر و
کلسیم نیاز طبیعی زنان باردار را به این مواد غنی تامین می کند و همچنین سبب رشد بهتر جنین و بهبود کیفیت بارداری می شود.
بهتر است ماش را از شب قبل در آب خیس کرده و فردای آن روز کمی آب پز کنید و روزانه میل کنید.
ماش همنین در افزایش شیر زنان باردار هم بسیار اثر گذار است. جوانه ماش هم نباید مورد غفلت واقع شود چرا که دارای مقادیر فراوان ویتامین ها و اسید فولیک پتاسیم و منیزیم و فیبر است.
به هیچ وجه در خوردن ماش یا سایر حبوبات زیاده روی نکنید چرا که حبوبات با اینکه خواص فراوانی دارد اما زیاده روی در آن می تواند خطرات جبران ناپذیری داشته باشد.
خوردن جوانه ماش در بارداری
جوانه ماش حاوی فیتوکمیکالهای استروژن مانندی درون خود موسوم به ایزوفلاوونها است که مصارف درمانی بسیاری دارند.
جوانه ماش سرشار از مواد مغذی بوده و انرژیزای واقعی است.
جوانه ماش سرشار از ویتامین c است که این مقدار در ماش پخته وجود ندارد. جوانه ماش انرژیزای واقعی بوده و مملو از مواد مغذی است.
جوانه ماش ترد و خوشمزه بوده و طعم آن کمی شیرین است و هضم آن نسبت به ماش پخته شده راحت تر است.
چینی ها و هندی ها از جوانه ماش در بسیاری از موارد آشپزی و درمانی استفاده میکنند.
به عنوان نمونه برای مصارف درمانی در سم زدایی بدن و خاصیت ادرار آور بودن آن استفاده میکنند.
جوانه های ماش برخلاف دیگر سبزیجات که هرچه بیشتر رسیده میشوند خواص تغذیه ای آنها کاهش مییابد، خواص خود را تا زمانی که به مصرف برسند حفظ میکنند.
از مزایا و خواص خوردن ماش در بارداری بیشتر بدانید
جوانه ماش به علت دارا بودن ویتامین E می تواند خطر سقط جنین را کاهش دهد. فیبر موجود در جوانه به بهبود عملکرد دستگاه گوارش در دوران بارداری کمک میکند .بسیاری از نقص های هنگام تولد از کمبود اسیدفولیک است. که جوانه ماش به علت دارا بودن اسید فولیک از بروز این نقص جلوگیری میکند.
خوردن ماش در بارداری
اگر میزان کلسترول خونتان بالا است استفاده از ماش را به شما توصیه میکنیم.
دانههای ماش دارای کلسترول پایین و مقدار زیادی فیبر رژیمی محلول هستند.فیبر رژیمی به آن دسته از مواد غذایی اطلاق میشود که قابل هضم نیستند.
فیبرهای رژیمی دو گونه هستند: محلول و غیرمحلول. فیبر غیرمحلول به تعادل و تنظیم حرکات روده میپردازد ولی کار زیادی برای کاهش فشارخون انجام نمیدهد
. فیبر محلول وقتی با آب موجود در سیستم هاضمه مخلوط شود ماده ژل مانندی را تشکیل میدهد که به نوبه خود به بهبود عملکرد اعضای بدن میپردازد.
ماش و دیگر حبوبات مادهای به نام مهارکننده پروتئاز دارند که میتواند در برابر سرطان سینه اثر محافظ داشته باشد.
مهارکننده پروتئاز تقسیم سلولهای سرطانی را کند کرده و به این ترتیب از تشکیل تومور جلوگیری میکند.
از مزایا و خواص خوردن ماش در بارداری بیشتر بدانید
جوانه ماش معمولا به رنگ زرد و بزرگتر از سایر جوانه ها می باشد.
جوانه زدن ماش به طور معمول یک هفته طول می کشد ماش جوانه زده، مغذی تر از دانه های اصلی است و نیاز به زمان پخت و پز بسیار کمتر دارد.
بسیاری از نقص های هنگام تولد از کمبوداسیدفولیک است که جوانه ماش به علت دارا بودن اسید فولیک از بروز این نقص جلوگیری میکند